Řeznovice B - MFK B

3:1 (2:0)

Branka MFK: Friedl P.

ŽK: Putna M., Hókl J.

Sestava MFK: Urban D. - Putna M. (Dufek M.), Šiška P., Růžička R., Loučanský M. - Hlavoň V. (Friedl P.), Hókl J., Dvořák Z., Burian M. - Goiš P., Šula J. (Slovák S.)

    Zápas proti týmu z chvostu první poloviny tabulky se nejprve jevil jako pohodový, ale rychle přišlo vystřízlivění. Rozehrou do utkání jsme sice hned soupeře přitiskli k jeho pokutovému území, ale všemu byl rychle konec. Již ve 4. minutě po nákopu soupeře došlo k přečíslení obrany a M. Putna již nestačil před prázdnou bránou zabránit skórování domácích a ještě viděl žlutou kartu. Tím nastal náš totální kolaps. Nic se nedařilo, souhra vázla a odhad na míč byl katastrofální u všech hráčů na hřišti. V tomto duchu se nesl celý první poločas, kdy my jsme měli mírnou územní převahu, ale soupeř svými dlouhými nákopy a brejky vždy nebezpečně hrozil. Vše vyústilo ve druhý gól v naší síti, když před naší prázdnou bránou špatně odkopl míč J. Hókl, a soupeř tak zavěsil.
    Do druhého poločasu jsme nastoupili s jedinou změnou, která naši hru sice trochu zpřesnila, ale vedla pouze k jediné brance. Tu po nákopu Z. Dvořáka vsítil v 75. minutě po špatném vyběhnutí soupeřova brankáře P. Friedl. To ale bylo z naší strany vše. Sice jsme dokázali dát za dalších 5 minut druhý gól, ale ten nám nebyl pro údajné postavení mimo hru uznán. Samozřejmě následoval trest v podobě třetí branky soupeře, kterou dovršil náš zmar.
    Zápas jsme sice díky velké marodce A mužstva odehráli se staršími hráči, ale prostě někteří chyběli. Navíc bylo ze hřiště patrné, že někteří jeli spíše na výlet. Hráči jako M. Burian, J. Hókl nebo J. Šula odvedli velmi špatné výkony. Nevýrazný byl i M. Putna s V. Hlavoňem, kterým dělali velké problémy jejich hráči. Také kapitán R. Růžička nebyl ve své kůži. Své prostory spíše opouštěl, než zajišťoval.
    I v nepovedeném zápase byly výjimky, které si své odvedly. Patřili mezi ně M. Loučanský, který po počátečním rozehrávání odvedl dobrý výkon, ale který 10 minut před konce zhatilo zranění kolene, a dobře se uvedl M. Dufek, který rovněž zaskakoval za chybějící hráče a po nástupu na hřiště na pravého obránce několikrát dobře rozehrál a byl ze svého postu pro soupeře velmi nebezpečný.
    Tento zápas prostě musíme hodit za hlavu a vrátit se ke své hře, založené na mladších hráčích dirigovaných pár staršími.