MFK Modřice B - RAFK Rajhrad B

2:1 (2:1)

Branka MFK: 12' Šula J., 18' Severa J.

Sestava MFK: Urban D. - Putna M., Šiška P., Růžička R. (c) (77' Burian M.), Šiška J. - Severa J., Dvořák Z., Havlík M. - Šula J. (88' Slovák S.), Růžička M. (82' Loučanský M.), Hlavoň V. (69' Kratochvíl J.)

Napsali o nás:

"V Souboji rezerv úspěšnější modřičtí

První půle určila výsledek

Už ve 12. minutě otevřel skóre zápasu domácí Šula a upravil tak na 1:0 pro domácí celek. Už o 6 minut později se domácí dostali do dvoubrankového vedení, když se v 18. minutě prosadil domácí Josef Severa a zvýšil vedení na 2:0. Hosté byli jako opařeni a nebyli schopni žádného protiútoku. Až v 39. minutě snížili hostující hráči a vykřesali jiskřičku naděje na bodový zisk z tohoto utkání, když domácí síť rozvlnil hostující Řičica a stanovil tak skóre utkání na 2:1 z pohledu domácích. Ve zbytku poločasu už branka nepadla a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

Ve druhé půli branka nepadla

I přes veškerou snahu hostujících hráčů, ale i domácích, branka ve druhé půli nepadla. Šance sice střídala šanci, ale buď hráči ztroskotali na obou pozorných obranách, a co nepokryla obrana zneškodnili oba brankáři svých celků. Domácí mohli o osudu utkání rozhodnout v 63. minutě, když se sám na Mixu řídil jeden z domácích útočníků, ale střela letěla hodně nad branku hostujícího brankáře, tudíž hosté pořád mohli vyrovnat, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Za zmínku stojí šance z 82. minuty, kdy mohl vyrovnat hostující Getos a o 5 minut později se totéž nepodařilo hostujícímu Gáčovi, tudíž domácí tyto šance přestáli a mohli se radovat ze 3 bodů. Jelikož se stav utkání už neměnil, tak domácí si připsali vydřené, ale důležité 3 body do tabulky. V domácím prostředí se jim velmi daří.

Ohlasy k zápasu:

MFK Modřice B

Šiška Josef: Dnešní zápas jsme dovedli do vítězného konce a nutno podotknout, že i zaslouženě, i když jsme měli v některých situacích více štěstíčka, ale tomu jsme šli naproti a proto jsme zvítězili.

RAFK Rajhrad B

Jurečka Jiří: Nejsem spokojený s výkonem našich hráčů, měli jsme více napadat a hrát svůj fotbal. Přizpůsobili jsme se hře domácích a z toho nepramenilo nic dobrého. V příštím kole to určitě napravíme."