Žatčany - MFK B

1:1 (0:0)

Branka MFK: 68´ J. Šula

ŽK: 19´ M. Putna, 60´ J. Šula

Sestava MFK: D. Urban - M. Putna, R. Růžička (K), P. Šiška, M. Burian - M. Havlík, Z. Dvořák, J. Šiška - V. Hlavoň, J. Šula, M. Růžička (61´ M. Němec)

Z webu soupeře:

"Na naše hřiště v nedělní dopoledne zavítal celek z Modřic, který má v tabulce i nadále jednobodový náskok nad SKŽ, zápas měl ale dopadnout úplně jinak. Utkání připomínalo boj na drnovišti ze IV. třídy, Modřice byly suverénně nejhorším týmem, se kterým SKŽ hrál, ale opět se ukázalo, že pokud mají naši hráči útočit do zatažené obrany, kvalita kádru chybí. V zápase byla vidět spousta šancí, které se postupně přetvořily ve zmar a neschopnost vstřelit gól. A jak už to ve fotbale chodí, soupeř, který se takřka nedostal za půlku, z první šance vsřelil vedoucí branku.

Přestože se našim podařilo vyrovnat až 8 minut před koncem, kdy Fábry konečně procedil míč mezi obránci do sítě, ještě bylo dost času na vítězný gól. Jeden gól ale jakoby byl už tak nad rámec možností, proto Báder, Kalla ani Zrza se svými pokusy ve vápně neuspěli. Remíza je tak velkým zklamáním a v konečném součtu mohou být tyto ztracené body fatální. 

Sestava: Osička R. - Blaho, Fábry, Sedláček, Kánský - Lízal, Utěšený, Báder, Vymazal - Kalla, Zrza 

Branky: 82' Fábry (Kalla)

Střely na bránu: 9 - 4"

Napsali o nás:

"V Žatčanech se body dělily

V prvním poločase brankové šance zůstaly neproměněny a branka nepadla. Ve druhé půli se dostali do vedení hosté, když se v 68. minutě prosadil Šula - 0:1. Když už se zdálo, že si hosté připíší 3 body za jednobrankové vítězství, tak se prosadili i domácí. Fábry v 82. minutě vyrovnal na 1:1 a tímto výsledkem i utkání skončilo."