MFK B - Budkovice

4:2 (4:1)

Branka MFK: Goiš P. 2x, Hókl J., Havlík M.

Sestava MFK: Horna T. - Lobotka M. (Šiška J.), Šiška P., Růžička R., Burian M. (Friedl P.) - Hornoch D., Dvořák Z., Hókl J. (Blažek M.), Havlík M. - Goiš P. (Slovák S.), Šula J. (Vítek K.)

    Zápas, proti soupeři ze středu tabulky, jsme zahájili velmi aktivně a již v 6. minutě se ujali vedení 1:0 po pěkné akci P. Goiš - J. Hókl, kdy druhý jmenovaný po krásné české uličce od P. Goiše suverénně proměnil. Po rychlém vedení jsme ale polevili a po 6 minutách následoval zákonitý trest v podobě vyrovnávací branky. Za dalších 6 minut jsme šli po brance P. Goiš opět do vedení, které jsme navýšili v 31. minutě opět P. Goišem na 3:1. Poločas jsme dohrávali ve velkém stylu, který byl korunován čtvrtou brankou M. Havlíka.
    Do druhého poločasu jsme nastoupili velmi laxně. Provedené změny v sestavě vedly spíše k pohodové hře, kterou jsme nedokázali korunovat brankou a tak následoval další trest, kdy v 65. minutě soupeř snížil na 4:2. To již bylo v zápase vše. Zbytek se dohrával, protože se musel dohrát. Naši hráči předvedli velmi dobrý první poločas, i když i zde byly nedostatky, ale soupeř prostě na naše ohrožení neměl herně ani výkonnostně.
    K lepším hráčům patřili P. Goiš, M. Havlík a R. Růžička. Zbytek se tak trochu vezl. Určitě mužstvu neprospělo stažení D. Hornocha do zálohy, neboť tím utrpěla naše ofenzíva.
    Kaňkou utkání bylo zranění M. Lobotky v poslední minutě první půle, kdy mu soupeř po souboji nepřijemně narazil záda a Marián musel odstoupit. Pozitivem byl první celý poločas benjamínka týmu J. Šišky, který ve svých necelých 17 letech odvedl solidní výkon.