MFK Modřice B - Hrušovany u Brna

1:2 (1:0)

3:0 kontumačně (neoprávněný start hostujícího hráče)

Branka MFK: Goiš P.

Sestava MFK: Urban D. - Putna M., Dvořák J., Růžička R., Burian M. (Blažek M.) - Havlík P. (Hlavoň V.), Krakowczyk P., Dvořák Z. (Hókl J.), Havlík M. (Vítek K.) - Goiš P. (Růžička M.), Hornoch D.

    Zápas jsme začali velmi aktivně a v průběhu prvního poločasu jsme si vypracovali několik slibných příležitostí, ale podařila se nám proměnit pouze jedna. Po přímém kopu z pravé strany si nejlépe na centrovaný míč od Z. Dvořáka naskočil nejzkušenější hráč našeho týmu P. Goiš a hlavou zavěsil. Ve 30. minutě se měla pískat jasná penalta za faul brankáře na nabíhajícího P. Goiše, ale píšťalka sudího zůstala němá.
    V poločase se sice omluvil, ale to nám možnost ke skórování nevrátilo. Tak, jak bylo prezentováno před začátkem jarní části, došlo v poločase ke střídání 3 hráčů. Bohužel se nám nepodařilo pokračovat v dobrém výkonu z první půle, neboť ze střídajících hráčů snesl přísnější měřítko pouze J. Hókl. Jak mladý M. Blažek, tak o něco starší V. Hlavoň zahráli velmi průměrně. Druhou půli jsme soupeře svírali, ale jeho kontry byly velmi nebezpečné. Nakonec se Hrušovanům podařilo dva z těchto brejků proměnit a otočit tak vývoj zápasu. Zde je nutné podotknout, že velmi dobře zafungoval náš managerský tým a na upozornění vedoucího A-mužstva, že jeden ze soupeřových hráčů nemá platný poplatek ve FAČR, jsme toto uvedli do zápisu a předpokládali jsme možnost kontumace v náš prospěch. To se také stalo a tak nás nemusí porážka na hřišti mrzet.
    Z jednotlivých hráčů bych vyzdvihl výkon M. Havlíka a R. Růžičky, kteří byli naši nejlepší hráči. Naopak svůj den neměl M. Burian.

 

Jak to viděl soupeř - ZDE